e-mail
Trianval vzw
 

TROEVEN

ISO9001 Ligging Know-how Accommodatie Machinepark

ISO 9001 certificaat


Trianval is sedert 1997 ISO gecertificeerd voor verpakkingen onder folie en manuele verpakkingen. Geheel op eigen initiatief werkte Trianval zelf zijn kwaliteitszorgsysteem uit. Integrale kwaliteitszorg beheerst onze bedrijfscultuur, in een open geest werken alle medewerkers mee aan onze evolutie als kwaliteitsgerichte onderneming en voorziening. Door een verregaande beheersing van onze productieprocessen willen wij onze klanten een gefundeerde kwaliteitsgarantie bieden. In overleg en samenspraak met onze klanten zijn stiptheid, productkwaliteit, correcte prijzenpolitiek, service en flexibiliteit de fundamentele factoren die het begrip kwaliteit in Trianval inhoud geven.

Sinds 2009 is Trianval BRC gecertificeerd.

Trianval beschikt over het ESF kwaliteitslabel. Het assessment wordt gekaderd binnen het EFQM model.

 


Ligging

Trianval is gelegen in het Industriepark Zone 3, in de onmiddellijke nabijheid van de E40, E17 en R4. Deze vlotte bereikbaarheid is een extra troef voor onze klanten in hun samenwerking met Trianval.

 


Know-how

Trianval heeft een jarenlange ervaring als industrieel toeleverancier voor verschillende toonaangevende en internationale bedrijven in het ganse land. Met vakbekwaam omkaderingspersoneel en een team van bekwame technici heeft Trianval en gewaardeerde know-how opgebouwd.
In het marktsegment van de krimpverpakking en verpakkingen onder folie is Trianval uitgegroeid tot een absolute topper.

 


Accommodatie


Trianval beschikt ruime en moderne bedrijfsgebouwen. De laad- en losfaciliteiten zijn deze van een modern bedrijf. Meer dan 15.000 m² bebouwde oppervlakte staan ten dienste van de klant. Het aanbod van deze werkruimte en logistieke mogelijkheden geeft Trianval een extra troef.

Voor de opslag van gashoudende spuitbussen beschikt Trianval over brandwerende opslagplaatsen. Met voor de veiligheid aangepaste tunnels kunnen wij instaan voor een feilloze en zorgeloze krimpverpakking.

Een geklimatiseerd magazijn laat ons toe producten te verpakken die gekoelde opslag vereisen.

 


Machinepark

Trianval investeert voortdurend in zijn machinepark. Een gerichte en bewuste aankooppolitiek gekoppeld aan een beheerst onderhoud zijn de basis om ons machinepark up-to-date te houden. Bij een degelijk partnership met een klant zal Trianval nooit een verantwoorde investering uit de weg gaan.

 

ISO9001:2008certificaat BRC foodEuropees Sociaal fonds

Milieucharter 2015TUV Nord Certificaat biologische productiemethode