Kwaliteitsbeleid

Onze certificaten

Ons

Kwaliteitsbeleid

Trianval streeft naar een voortdurende verbetering van alle processen. Het kwaliteitsbeleid omarmt de volledige werking van ons maatwerkbedrijf.

Trianval is een maatwerkbedrijf binnen de sociale economie en heeft de opdracht te voorzien in zinvol en lonend werk voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We werken als “toeleveringsbedrijf” wat betekent dat we hoofdzakelijk werken uitvoeren in opdracht van particuliere ondernemingen en geen verkoop van eigen producten nastreven.

Trianval wil voldoen aan de kwaliteitseisen van de klant, wetgeving en de verwachtingen van de medewerkers/stakeholders binnen een veilig kader.

Het beleid en kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op onze missie en te ondernemen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze in balans met de 5 dimensies vrede, mensen, planeet, welvaart en partnerschap. 

Om hieraan maximaal tegemoet te komen voldoet het kwaliteits- managementsysteem aan de geldende ISO 9001 norm, BRC Global Standard for Food Safety, biowetgeving, halal-voorschriften, kosher-voorschriften.

Voor kwaliteit, voedselveiligheid en veiligheid zijn er verschillende teams die aan de hand van risicoanalyse en beheersplannen de aanwezige systemen analyseren, onderhouden en de nodige verbeteringen implementeren. 

Het is de ambitie van Trianval om:

  • alle facetten van zijn werking te integreren binnen het KMS
  • kwaliteitsdoelstellingen te realiseren binnen het kader van de missie, visie, waarden van Trianval
  • continu alle processen van zijn werking te verbeteren (PDCA-cirkel)
  • kwaliteits –en veiligheidsbewustzijn bij alle processen en proceseigenaars te integreren
  • een hoge klant –en personeelstevredenheid te realiseren.

Het aanwezige kwaliteitssysteem is van toepassing op alle processen en voor alle activiteiten.

Meer informatie?