Nieuws

Trianval viert in 2022 zijn 50 jarig jubileum

Maatwerkbedrijf Trianval vzw viert zijn 50 jarig bestaan. Het bedrijf laat deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij gaan en plant in het jubileumjaar 2022 een aantal festiviteiten.

In mei stond een tweedaagse op het programma in feestzaal Skala te Laarne. Op donderdag 5 mei, een “werkdag”, kreeg het personeel een spetterend feest aangeboden. Na een feestelijk menu volgden dans en muziek met optredens van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters  en als headliner Christoff.

Op vrijdagavond 6 mei werden klanten, stakeholders en relaties verwelkomd voor een academische zitting in aanwezigheid van provinciegouverneur Carina Van Cauter. De avond werd afgesloten met een wandelbuffet.

Op zaterdag 15 oktober 2022 gooit Trianval de deuren open voor het grote publiek. De bezoekers zullen er kunnen kennis maken met het bedrijf in volle werking. Een uitgestippeld parcours doorheen de verschillende sites zal ervoor zorgen dat de bezoekers alles van op de eerste rij meemaken en daarbij deskundige uitleg mogen verwachten van onze medewerkers.